
Kontrolsüz park eden araç trafiği durma noktasına getirdi
Kaynarca Yanyol Caddesinde kontrolsüz duraklama yapan araç, trafikte uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.
Yanyol Caddesi eski salı pazarı mevkiinde hatalı park eden ticari araç sürücüsü trafiği durma noktasına getirdi. Araç sahibinin hatalı park etmesi kamyon sürücüne zor anlar yaşattı. İlerlemekte zorluk yaşayan sürücünün imdadına çevredekiler yetişti. Trafiğin durma noktasına gelirken diğer araç sürücüleri de duruma tepki gösterdi. Kamyon şoförü, uzun uğraşlar sonucu hareket edebildi.
Şerit değiştiren araçlar trafiğin büyümesine neden oldu
Trafikte uzun kuyruk oluşması nedeniyle araç sürücüleri karşı şeridi kullanmaya başladı. Zaman zaman karşı şeritten gelen araçlarla karşı karşıya gelince her iki şeritte trafik durma noktasına geldi.
Hemen hemen her gün aynı manzara
Yanyol Caddesi esnaf olarak hemen hemen her gün aynı manzara ile karşılıyoruz diyen Yılmaz Otomotiv sahibi Yılmaz Alver, “Bu bir değil iki değil, hemen hemen aynı manzara. Hem görüntü hem de ses kirliliğine neden oluyor. Yetkilileri çözüm bulmaya davet ediyorum.” dedi.