Yunanistan ateşle oynuyor. Türk köylerine asker gönderdi

Yunanistan ateşle oynuyor. Türk köylerine asker gönderdi

Batı Trakya’da komandolar ellerinde silah ve tam teçhizatlı olarak köy içinde silahlı eğitim yaptı.

Batı Trkya’da komandolar ellerinde silah ve tam teçhizatlı olarak köy içinde silahlı eğitim yaptı.

Batı Trakya’nın İskeçe dağlık bölgesi Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Gökçepınar köyünde 12 Ağustos Çarşamba günü öğlen saatlerinde çok ilginç bir olay yaşandı. Köyün girişinde bulunan Komando bölüğündeki komandolar Gökçepınar köyü içine gelerek köy mezarlığı ve sokaklarda silahlı eğitim yaptı.

Ayrıca Şahin köyü girişinde de askeri hareketlilik gözlemlendi. Askeri araçlar köyün girişine kadar gelerek konuşlandı ve belli bir süreden sonra ayrıldıkları görüldü.

İskeçe’deki 4. Kolorduya bağlı bu komandoların ellerinde silahlar ve tam teçhizatlı bir şekilde yerleşim biriminin içine kadar gelerek ne amaçla eğitim yaptıkları ise şu an bilinmiyor. Bölgedeki yetkili askeri birimler veya Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı bu ilginç uygulama ile ilgili şu ana kadar henüz bir açıklama yapmadı.

YeniBirlik

Share This
COMMENTS

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir